“Wonen nu en later” Lezing door Luc Wouters

Organisatie GOSA gewest Brugge “Wonen nu en later” Lezing door Luc Wouters Donderdag 20 februari 2020 om 14u in DC Ter Leyen Kroosmeers 1 8310 Assebroek.

Locatie

Assebroek 8310 Kroosmeers 1 Diensten Centrum Ter Leyen

Een organisatie van GOSA gewest Brugge.
“Wonen nu en later” Lezing door Luc Wouters Donderdag 20 februari 2020 om 14u in DC Ter Leyen Kroosmeers 1 8310 Assebroek. Als vijftig- of zestigplusser hoop je om nog een hele poos, en in goede gezondheid, te kunnen genieten van de jaren die voor je liggen. Wellicht het liefst in je vertrouwde stek. Zal dat kunnen? Wat is daar voor nodig? Sommigen nemen op dit ogenblik zelf nog heel veel zorg op voor de eigen ouder(s). Dat kan aanzetten tot denken. Is zo lang mogelijk thuis blijven wel het ideaal? Zou het comfortabeler zijn wanneer we kleiner wonen, maar dichter bij mogelijke ondersteuning? Een goede keuze bestaat niet. Belangrijk is wel dat je voor jezelf of als koppel deze vragen open onderzoekt. Waar houd ik rekening mee om een goede afweging te maken? Wie kan mij daarbij steunen of begeleiden? Waar vind ik concrete informatie? Wat betekent het voor mijn contact met de kinderen? In dit vormingsmoment bekijken we verschillende vaststellingen en overwegingen hierrond. We maken kennis met enkele mogelijkheden en waarom deze voor sommigen een waardevolle keuze kunnen zijn. We zetten je op weg om interessante informatie op het spoor te komen. Luc Wouters werkte voor de studiedienst van de Gezinsbond en zetelde in de Vlaamse Woonraad.
Hij schreef verschillende artikels in Knack. Toegangsprijs 2 Euro.

Praktisch

Doelgroep
Senioren
Voor wie?
Iedereen
Prijs
2.00

Toegangsprijs 2 Euro. Ter plaatse te betalen.

Inschrijven

Inschrijven voor 15 februari bij Hugo Jonckheere tel.050 38 37 48 of email hugo.jonckheere@hotmail.com

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten

Za Feb 22
Locatie

Sint-Michiels

Za Feb 22
Locatie

Maria Aalter