Tweedehandsbeurs voor kinderartikelen

Kinderen! Ze groeien in de kortste keer overal uit, uit hun kleertjes, uit hun schoenen, uit hun speelgoed. Of je verwacht een baby en bent op zoek naar allerhande babymateriaal, babykleding, speelgoed, kinderboeken, meubeltjes? Kijk je uit naar de komst van kleinkinderen die komen logeren maar zoek je nog wat speelgoed? Dan zit je bij ons aan het goede adres!

Locatie

Sint-Michiels 8200 Rijselstraat 5 Eetzaal Howest

Kinderen! Ze groeien in de kortste keer overal uit, uit hun kleertjes, uit hun schoenen, uit hun speelgoed.
Of je verwacht een baby en bent op zoek naar allerhande babymateriaal, babykleding, speelgoed, kinderboeken, meubeltjes? Kijk je uit naar de komst van kleinkinderen die komen logeren maar zoek je nog wat speelgoed?
Dan zit je bij ons aan het goede adres! Zaterdag 22 februari 2020 in Howest, Rijselstraat 5, Sint-Michiels is the place to be. Van 12.30 u tot 16.30 u kan je rondneuzen en misschien vind je wel je gading. Kinderspullen tegen een zacht prijsje, dat is het doel.
De inkom is gratis. Let wel op! Parkeren in de Rijselstraat is met blauwe schijf. Op de parking van de school kan het zonder kaart.
Wil je zelf een stand huren? Mail dan naar gezinsbondsintmichiels@gmail.com. Inschrijven kan pas vanaf 2/1/2020. Vroegere inschrijvingen worden niet gelezen. Als lid betaal je 12 € en je krijgt 2 € korting op je lidkaart, de dag van de beurs.
Niet-leden betalen 25 €.

Praktisch

Doelgroep
Families
Voor wie?
Iedereen
Prijs
12.00

Als lid betaal je 12 € en je krijgt 2 € korting op je lidkaart, de dag van de beurs.
Niet-leden betalen 25 €.

Inschrijven

Als lid betaal je 12 € en je krijgt 2 € korting op je lidkaart, de dag van de beurs.
Niet-leden betalen 25 €.

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Deelnemen

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten