Rust in je huis, ruimte in je hoofd

Volzet

Een interactieve lezing over ontspullen, opruimen en organiseren en hoe dat leidt tot een eenvoudiger en duurzaam leven. Over een leven van meer met minder. Aangeraden voor iedereen die "drukte" ervaart in het dagelijks leven.

Locatie

Aalter 9880 Cardijnlaan 5 Ontmoetingscentrum Aalter-Brug

Kan je niets wegdoen? Puilen kleerkasten en speelgoedrekken uit? Heb je een zolder en kasten vol herinneringen aan toen de kinderen klein waren, aan je eigen kindertijd en (groot)ouders? Bij Nele Colle was het ook zo, tot drie jaar geleden. Toen begon ze op te ruimen en nu is ze opruimcoach.

Na deze interactieve avond ga je naar huis met veel zin en praktische, duurzame tips om opnieuw rust en overzicht te creëren waar het even zoek was.

Praktisch

Doelgroep
Volwassenen (+18j)
Voor wie?
Iedereen
Prijs
10.00

Leden van de Gezinsbond betalen 6 euro. Zowel voor hen, als voor anderen is er een (bijkomende) korting van 2 euro bij voorinschrijving én betaling ten laatste op 25 september 2020 op rek BE22 7374 0140 5847 van de Gezinsbond Aalter.

Inschrijven

via deze website

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.