AFGELAST. Bezoek aan de Tuinen en het Canadamuseum in Adegem

AFGELAST. Bezoek aan de Tuinen en het Canadamuseum in Adegem met tussenin koffiestop.

Locatie

Maldegem 9990 Heulendonk 21 Parking Canada museum

AFGELAST. Een organisatie van GOSA Gewest Brugge.
Bezoek aan de Tuinen en het Canadamuseum in Adegem
Wie Adegem voor het eerst bezoekt, valt van de ene verbazing in de andere. De tuinen en het museum zijn de toeristische parel van Groot-Maldegem, een uitblinker van het Meetjesland. Ontdek de unieke private tuinen van Gilbert Van Landschoot. Hij neemt je al rijmend en dichtend mee op een tocht door zijn eigen aangelegde tuin van drie hectare. Je ervaart een romantische Franse tuin, een Engelse landschapstuin, een exotentuin en een Japanse filosofische tuin. Je ontvangt de uitleg over het aanleggen van de tuin, het onderhoud, en vooral de passie die in jouw tuin niet mag ontbreken. Na de rondleiding rusten we even in de Tearoom 'De Canadees' met een ambachtelijke warme appeltaart, met bloemsuiker, slagroom en koffie/thee. Daarna bezoeken we onder leiding van een gids het Canadamuseum met 270 complete uniformen, indrukwekkende panorama's en een film. Afspraak om 14 uur (met eigen vervoer) op de parking van het domein: Heulendonk 21, Maldegem. Inschrijven ten laatste 15 mei bij Eddy De Wispelaere, edwlop@skynet.be of 050 82 54 43 en door het storten van €19 per persoon op BE 22 0015 1427 1747 van GOSA Gewest Brugge. (max. 50 personen). Afstand Brugge-Adegem (tuinen): minimum 30 minuten.

Praktisch

Doelgroep
Senioren
Voor wie?
Enkel leden
Prijs
19.00

Inschrijven ten laatste 15 mei bij Eddy De Wispelaere, edwlop@skynet.be of 050 82 54 43 en door het storten van €19 per persoon op BE 22 0015 1427 1747 van GOSA Gewest Brugge

Deze activiteit is enkel voor leden

Wilt u deelnemen aan deze activiteit? Vermeld dit duidelijk wanneer u registreert.

Inschrijven

Inschrijven ten laatste 15 mei bij Eddy De Wispelaere, edwlop@skynet.be of 050 82 54 43

Heeft u nog vragen? Contacteer ons.

Eddy De Wispelaere

Zin om te helpen?

Sofie vertelt over de vrijwilligers van de Gezinsbond. Over hun talenten, hun activiteiten, hun plezier en hun gedrevenheid.

Meer activiteiten